SmoothSkin

SmoothSkin

smoothskin_tb

 

Sileä ja kaunis iho - IPL karvanpoistolaitteella nopea ja tehokas käsittely jopa 10 minuutissa

 

Englantilainen SmoothSkin toi markkinoille kaikkien aikojen ensimmäisen kotikäyttöisen IPL-teknologialla toimivan karvanpoistolaitteen jo vuonna 2009. IPL-laitteiden parissa merkki on toiminut kuitenkin jo yli 30-vuotta. Yritys luo ylellisiä, turvallisia ja helppokäyttöisiä karvanpoistolaitteita, jotka tuovat hoitoloista tutun karvanpoistotekniikan jokaisen saataville. Unelmoitko silkkisen sileästä ihosta, joka kestää kauniina pitkään? SmoothSkin pitää siitä huolen!

Pidä karvat poissa pysyvästi ja helposti SmoothSkinilla. Löydät valikoimastamme kaksi IPL-laitemallia; SmoothSkin Gold on markkinoiden tehokkain IPL-laite, kun taas SmoothSkin Bare on markkinoiden nopein saatavilla oleva IPL-laite. 

 

MITEN IPL TOIMII?

 

SmoothSkin Gold on suunniteltu katkaisemaan karvan kasvusykli ja ennaltaehkäisemään karvan takaisin kasvu. Valoenergiaa välittyy ihon kautta ja imeytyy karvan melaniiniin. Ihon alla valoenergia muuttuu lämmöksi ja lämpöenergiaksi, joka aiheuttaa karvalle lämpöshokin, joka estää karvaa kasvamasta uudestaan. IPL-käsitellyt karvat irtoavat luonnollisesti parin viikon sisällä. Karva kasvaa kolmessa vaiheessa. IPL tehoaa vain kun karvat ovat tietyssä kasvuvaiheessa (anageenisessa kasvuvaiheessa). Karvat eivät kasva samassa vaiheessa yhdenaikaisesti. Tämän takia laitteen käytön aloittaessa tulee karvat käsitellä kerran viikossa 12 viikon ajan, jotta kaikki karvat saadaan käsiteltyä oikeassa kasvuvaiheessa.

SmoothSkin-laite käyttää mullistavaa IPL (Intense Pulsed Light) teknologiaa, jota ennen käytettiin vain kauneushoitoloissa ja -klinikoissa. Oikein käytettynä IPL-laite vähentää karvoja pysyvästi. Karvan melaniini imee valon itseensä ja kuumenee, joka lamauttaa karvatupen, estäen karvan takaisin kasvun. SmoothSkin laitteen valomäärä on tarkoin harkittu ja hallittu, jotta karvatuppi kuumenee tarpeeksi, siltikään vahingoittamatta ympäröivää ihoa.

 

KENELLE?

 

SmoothSkin sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. Laite sopii kaikille ihosävyille poislukien kaikista tummimmat ihosävyt, joihin IPL-teknologia ei sovellu. Laite ei ole yhtä tehokas käytettäessä erittäin vaalealle, harmaalle tai punaiselle karvalle. Tarkista sopivuutesi taulukosta alla.

 

NÄIN SAAT KAIKEN IRTI LAITTEESTASI

 

On olemassa vain yksi salaisuus, jolla saat pidettyä silkkisen sileän ihon SmoothSkinilla ja se on, että jatkat käsittelyjä säännöllisesti. Jotta saat kaiken irti karvanpoistolaitteestasi, käytä sitä säännöllisesti myös ylläpitääksesi tuloksia. Tällöin huomaat kerta toisensa jälkeen, miten karvoja kasvaa takaisin vähemmän ja vähemmän. Parasta laitteen käytössä on se, ettei sinun tarvitse enää koskaan kokea pisteleviä jalkoja tai kainaloita!

 

96% KÄYTTÄJISTÄ SUOSITTELEE LAITETTA!

 

SmoothSkin_Bare_-_Gold_-_London_-_1_-_Square

 

Nopea ja helppo: SmoothSkin BARE 

 

Markkinoiden nopeimmalla IPL-karvanpoistolaitteella käsittelet koko vartalon alle 10 minuutissa! Nopeaa ja helppoa!

SmoothSkin Bare on SmoothSkinin uusin IPL-laite. Laite välähtää 100 kertaa minuutissa tehden siitä markkinoiden nopeimman IPL-laitteen. Jos noudatat ohjeita laitteen käytöstä, voit sanoa hyvästit sheivaamiselle.

 

• Supernopea! 

• Jopa 92% karvankasvun vähentymistä jo 4 viikon jälkeen!

• Markkinoiden nopein IPL-karvanpoistolaite! 100 välähdystä minuutissa takaavat, että käsittelet vartalosi alle 10 minuutissa!

• Kasvoille ja vartalolle

• Turvallinen ja helppokäyttöinen! SmoothSkin Bare tarkistaa ihosi sävyn ennen jokaista välähdystä ja välähtää vain, jos se on turvallista. Voidaan käyttää sekä vartalon iholla että kasvojen alueella.

• Loputtomat välähdykset: Tästä laitteesta eivät välähdykset käyttämällä lopu!

• 3J/cm2 

 

2016_bikini_black

Tehokas ja pysyviä tuloksia: SmoothSkin GOLD

 

SMOOTHSKIN GOLD on tehokas IPL-laite, joka vähentää karvan kasvua pysyvästi. SmoothSkin Goldia voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle. Parasta laitteessa on se, että kun noudatat laitteen käyttöohjeita, saat pysyviä tuloksia karvan kasvun vähenemisessä.

 

• Markkinoiden tehokkain IPL-laite. Koko vartalon käsittely vain 20 minuutissa!

• Turvallinen ja helppokäyttöinen!

• Kliinisesti todistetut tulokset: 94% käyttäjistä huomasi karojen kasvun vähentyvän pysyvästi

• SmoothSkin Gold sisältää 300,000 välähdystä

• Sopii kasvoille ja vartalolle

• 4-6 J/cm2

 

XXX_5_rgb

 

Miten SmoothSkin Gold ja SmoothSkin Bare eroavat toisistaan?

 

SmoothSkin Bare -laitteessa on yksi energia-asetus (3J/cm2), joka soveltuu kaikille ihonsävyille ja on supernopea. Jos haluat supernopean ja yksinkertaisen käsittelyn, valitse SmoothSkin Bare.

SmootSkin Gold -laitteessa on kymmenen energia-asetusta (3-6cm2), jotka valikoituvat Detect & Set 2 -systeemillä. Näin taataan personoitu hoito juuri sinun ihollesi. Jos haluat personoidun kauneushoidon parhailla ja pysyvillä tuloksilla, valitse SmoothSkin Gold.

 

 

                   Tarkista taulukosta sopiiko laite sinulle:

Hair__Skin_Chart

 

Lisätietoja IPL-teknologiasta ja useimmin kysytyt kysymykset löydät molempien tuotteiden alta, kohdasta "Käyttövinkit".