YOPE

tuotesivu_yope

Erikoiset saippuat ilostuttavat jokapäiväisiä askareita 

 

YOPEn tarina alkoi käsien pesusta. Useasti päivässä, kymmenittäin viikossa ja sadoittain kuukaudessa – pesemme käsiämme niin usein, ettei siihen enää kiinnitä sen erikoisemmin huomiota. Käsisaippua on eniten käyttämämme kosmetiikkatuote, joten ei ole ihan sama millä käsiä pestään. YOPE valmistaa laadukkaita arkipäivän tuotteita, jotka on kehitetty intohimolla tarjoamaan parasta laatua ja toimivuutta kukkarolle sopivaan hintaan.

 

Helppoa kuin saippuan teko!

 

Yope on valikoima uniikkeja käsisaippuoita, käsivoiteita ja vartalovoiteita jokapäiväiseen käyttöön, mutta rohkealla ja kiinnostavalla tavalla. Hauskat ja veikeät pakkaukset kätkevät sisäänsä vähintään 92% luonnollisia raaka-aineita, kasviuutteita, luonnollisia säilöntäaineita sekä hurmaavia tuoksuja. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös lapsille. Näistä tuotteista ei löydy mystisen salaperäisiä raaka-aineita eikä äärimmilleen kehiteltyjä ainesosia, keinotekoisia väriaineita, hajusteita tai säilöntäaineita.

YOPEn tuotteet on kehitetty alan ammattilaisten kanssa, jotka ovat valinneet tarkasti tuotteiden raaka-aineet. Iholle hellävaraiset tuotteet eivät sisällä ihoa yleisimmin kuivattavia ja ärsyttäviä ainesosia. Nämä simppelit tuotteet toimivat juuri niin kuin niiden pitääkin ilman turhia kommervenkkeja.

Sarjasta löytyy myös ihastuttavat kodin puhdistusaineet, jotka puhdistavat ja raikastavat kotisi sekä tuovat ripauksen iloisuutta siivoushetkeesi!

 

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

YOPE Kodin Ikkunanpuhdistusaine - Hajusteeton

4,14
6,90 €
Säästät 40 %