Sun & Glow -itseruskettava setti


1 - 1 / 29 tuloksesta

Uusi

Sun & Glow -itseruskettava setti

61,90


Tällä Vita Liberatan Sun&glow -setillä tuot kesän ihollesi nopeasti ja vaivattomasti. Sisältää Invisi Foaming Tan Water medium dark -vaahtoavan itseruskettavaveden 200ml,  Body Blur -ihon heleyttäjän sävyssä Latte sekä ylellisen levityskintaan rusketustuotteiden levittämiseen, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 80 euroa!

Vaahtoava Invisi -itseruskettava vesi on täynnä orgaanisia ihoa hoitavia raaka-aineita, esimerkiksi vadelma ja Ginkgo Biloba jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä samalla kun tuote antaa iholle kauniin ja hehkuvan päivetyksen. Sävyttämätön tuote ei sotke lainkaan vaatteita, ja se kuivuu iholla erittäin nopeasti. 6-8 tunnin jälkeen iholla hehkuu täydellisen syvä mutta luonnollinen rusketus.

Body Blur -ihonsävyn heleyttäjän Body Blur™ teknologia tasoittaa vartalon, dekolteen ja kasvojen pieniä virheitä ja epätasaisuuksia, sekä antaa iholle sileän ja tasaisen HD -lopputuloksen. Sisältää sertifioituja orgaanisia kasviuutteita, jotka hoitavat ihoasi. Täydellinen vartalon ihon viimeistelyyn, voidaan käyttää myös kasvoilla yksinään, meikin alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen.

Levityskintaalla levität kaikki ruksetustuotteet vartalolle tasaisesti.

Setti tuo säästöä 25% normaalista hinnasta! Setti ei sisällä erillistä ulkopakkausta.

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko: 3 kpl

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vartalo, Itseruskettavat, Vita Liberata, IHONHOITO, Tämän viikon tarjoukset, Setit
1 - 1 / 29 tuloksesta